Duras-kasteelBeste Hannie en Henk,
Toen we een week geleden naar jullie toekwamen, was het geen rit meer naar het "onbekende" maar toen we jullie oprijlaan op reden kwam alles weer heel sterk terug, de herinneringen aan vorig jaar, het zalige gevoel.
Jullie ontvingen ons weer enthousiast, gastvrij (de taart die Henk gebakken had was verrukkelijk, deel je het recept ook met geïnteresseerden?) en dit keer binnen want de temperatuur (40°) was niet te doen!!
Al na 5 min. waren we de lange reis van 10 u. vergeten en konden we beginnen aan een weekje genieten.
De gîte was wederom tip top, we werden opnieuw verwend met allerlei lekkers, (de tomaat en paprika uit jullie tuin heeft ons later in de week een lekker sausje gegeven en voor hij die nog dorst had, kon het frisse assortiment dranken in de koelkast soelaas brengen).
Nà de boodschappen in Duras was het zwembad aan de beurt. Het was gewoon ZALIG.
Zelfs Kris die geen echte waterrat is, heeft die dag en ook zondag meer dan eens een duikje genomen.
Ondanks 2 dagen met iets minder weer heeft deze week ons weer deugd gedaan.
Naar de thypische marktjes (Duras en Eymet), een tuinbezoek in Marande, de wijnproeverij met Henk en een ander Nederlands gezin en de tijd om de lezen, te zwemmen en te plonzen, te bbq-en, kortom een SUPERWEEK.
Ondanks het feit dat ik met een dubbel gevoel vertrokken was (Elien had juist examens die week en een mama wil toch graag in de buurt zijn in zo'n periode) heeft deze week ons weer opgekikkerd en kunnen we er opnieuw een tijdje tegen.
Dit is dankzij jullie gastvrijheid, jullie zorg om het naar onze zin te maken. Jullie zijn alvast geslaagd met brio.
Bedankt voor alle goede zorgen en misschien tot nog eens.
Vriendelijke groeten, Erika, Kris en Co (Simon ;-)) (waren invakantiewoning "Loubes")