Lieve vrienden,

Dank, nogmaals dank voor de gezelligheid en jullie gastvrijheid. We hebben het heerlijk gehad!! Het Franse leven heeft ons weer tot leven gewekt. We waren beiden doodmoe toen we aankwamen: "Druk, druk, druk" in Nederland. Hier weer "onthaasten". Genoten van de zon, het zwembad, de heerlijke ligstoelen, de dorpjes, etentjes, marktjes, natuur, sterrenhemels, bezoeken aan elkaar. Fijne gesprekken onder genot van koffie/wijn of etentjes. Dit jaar minder gewandeld. Meer de dorpjes met die tropische sfeer van de marktjes ervaren, een beetje op z'n Frans' geleefd, "lentement"..... Een wat passieve vakantie maar daardoor weer behoorlijk opgeladen. Het was weer fijn!! Deze 12 dagen zijn omgevlogen. Natuurlijk komt er weer een vervolg op! Weer een paar goede, leuke restaurantjes ontdekt te weten:

  1. "Le Jardin" in Villeneuve de Duras, bekend bij Hannie en Henk; goed en gezellig;
  2. "Les Pieds sur Terre" in Eymet erg goed qua prijs/kwaliteitverhouding, prettige bediening, mooie locatie;
  3. "Les Treize Clochers" in Monteton, ook goed en prachtig uizicht over de vallie en goede sfeer;
  4. "Au fil de l'eau" oogt zeer strak/modern en chique, qua eten okay, de bediening was onpersoonlijk. Locatie ***** aan de Dordogne in Ste Foye la Grande.

Gedichtje van Joyce:

Leeg en moe arriveren...

Vol (letterlijk en figuurlijk haha..) en opgeladen terugkeren.

Arbre de Rose als "medicijn"

2 maal per jaar 14 dagen aanwezig zijn!

Weer genoten met volle teugen

't Zal ons nog lang heugen!

Voor het komende hoogseizoen heel veel succes toegewenst en veel plezier met leuke gasten. Heel veel liefs van Joyce en Mieke, 4 juni 2010 (waren in vakantiewoning Loubes).