Een nieuwe dag breekt aan op Domaine Arbre de Rose. Een streepje zonlicht kruipt door de gesloten luiken naar binnen. Ik hoor de vogels hun ochtendlied zingen. De koekoek wil ook eens laten horen dat hij er is. Een kip bootst een haan na. Ik sta op en open de luiken: een fantastisch mooi plaatje ontvouwt zich. Wat een sfeer, prachtige wijngaarden aan de ene kant, mooie luchten. De schoonheid van de vallei aan de andere kant is adembenemend!

De afgelopen twee weken zijn omgevlogen. Ik heb volop genoten van jullie gastvrijheid, zó hartelijk, gezellig en betrokken. Elke dag was een feest! Ik genoot van de wandelingen. De prachtige landschappen. Bij iedere bocht was ik weer benieuwd, hoe het landschap voorbij de bocht zich zou ontvouwen.

Zo ook de prachtige oude dorpjes, met vakwerkhuizen, pleintjes, kasteeltjes, bastides. Wat is het allemaal sfeervol. De kleurrijke marktjes, café au lait op de gezellige terrasjes, de heerlijke wijn, plat du jours om je vingers bij op te eten. Dit is echt Frankrijk! Genieten! Wat een heerlijk vooruitzicht om jullie én dit heerlijke plekje over drie maanden weer te zien!

Liefs, Mieke

(zie ook gastenboek op Vakantiehuis-Frankrijk)